Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association President's Letter Weaver, Earl
1939
22 1 p. 61-62
2 p.
artikel
2 A Rapid Method for Determining Moisture in Roughages Monroe, C.F.
1939
22 1 p. 37-39
3 p.
artikel
3 Editorial Board 1939
22 1 p. i-
1 p.
artikel
4 Live Weight and Milk-Energy Yield in the Wisconsin Dairy Cow Competition Gaines, W.L.
1939
22 1 p. 49-53
5 p.
artikel
5 Oxidized Flavor in Milk VI. A Study of the Relation of Titratable Acidity to Metal-Developed Oxidized Flavor in Milk 1 Brown, W.Carson
1939
22 1 p. 31-35
5 p.
artikel
6 Relation of Vitamin C, Lecithin, and Carotene of Milk to the Development of Oxidized Flavor 1 Beck, G.H.
1939
22 1 p. 17-29
13 p.
artikel
7 Report of the Students National Judging Contests 1939
22 1 p. 55-59
5 p.
artikel
8 The Calculation of Fat Corrected Milk by Means of a Nomograph Chart Headley, F.B.
1939
22 1 p. 41-42
2 p.
artikel
9 The Lactogen Content of the Pituitary Gland of the Lactating Rat 1 Reece, R.P.
1939
22 1 p. 1-5
5 p.
artikel
10 The Relation of the Quality of Milk to the Grade of Swiss Cheese 1 Rogers, L.A.
1939
22 1 p. 43-48
6 p.
artikel
11 The Site of Fat Synthesis in the Mammary Gland 1 Kelly, Philip L.
1939
22 1 p. 7-16
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland