Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1938
21 7 p. A191-A211
nvt p.
artikel
2 A Comparative Study of Methods of Determining the Moisture Content of Cheddar Cheese Gould, I.A.
1938
21 7 p. 379-383
5 p.
artikel
3 A Study of Methods for the Determination of Acidity in Butter Fat * Breazeale, D.F.
1938
21 7 p. 335-344
10 p.
artikel
4 Bound Water and its Relation to Some Dairy Products Dahle, C.D.
1938
21 7 p. 407-420
14 p.
artikel
5 Editorial Board 1938
21 7 p. i-
1 p.
artikel
6 Modification of the Bloom Gelometer for Use in the Determination of the Curd Tension of Milk Berggren, Ruth E.L.
1938
21 7 p. 353-359
7 p.
artikel
7 Soft Curd Milk Produced with Pancreatic Concentrate Conquest, V.
1938
21 7 p. 361-367
7 p.
artikel
8 Specific Heat and the Physical State of the Fat in Cream Rishoi, A.H.
1938
21 7 p. 399-405
7 p.
artikel
9 The Chemical Composition and Properties of Normal and Rancid Jersey Milk Reder, Ruth
1938
21 7 p. 369-377
9 p.
artikel
10 The Effect of Feeding Mangels or Dried Beet Pulp to Cows on the Development of Oxidized Flavor in Milk * Hening, J.C.
1938
21 7 p. 345-352
8 p.
artikel
11 The Keeping Quality of Butters Holm, George E.
1938
21 7 p. 385-398
14 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland