Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abstracts of Literature on Milk and Milk Products
1937
20
2
p. A19-A26
nvt p.
artikel
2
A Comparison of Ten Presumptive Test Media Used in the Detection of the Escherichia–Aerobacter Group in Milk *
Farrell, Michael A.
1937
20
2
p. 67-75
9 p.
artikel
3
A Further Study of the Factor in Soybeans Affecting the Vitamin a Value of butter 1
Hauge, S.M.
1937
20
2
p. 87-91
5 p.
artikel
4
American Dairy Science Association Announcements
1937
20
2
p. 117-121
5 p.
artikel
5
A Simple Plant Method of Estimating the Alkaline Constituents of Washing Powders and Washing Solutions Containing Mixed Alkalies
Little, Lawrence L.
1937
20
2
p. 93-99
7 p.
artikel
6
Changes in Weight of New Born Dairy Calves as Related to the Method of Feeding *
Cole, C.L.
1937
20
2
p. 113-116
4 p.
artikel
7
Editorial Board
1937
20
2
p. i-
1 p.
artikel
8
Fermentative Variability among Substrains of Streptococcus Cremoris and Streptococcus Lactis Obtained from Pure Cultures
Sherman, J.M.
1937
20
2
p. 101-103
3 p.
artikel
9
Mercuric Chloride as a Preservative for Milk Samples Held for the Determination of Lactic Acid
Troy, H.C.
1937
20
2
p. 77-81
5 p.
artikel
10
The Detection and Significance of Escherichia–Aerobacter in Milk 1,2
Bartram, M.T.
1937
20
2
p. 105-112
8 p.
artikel
11
Variants of Streptococcus Lactis which do not Ferment Lactose
Yawger Jr., E.S.
1937
20
2
p. 83-86
4 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland