Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature on Milk and Milk Products 1937
20 2 p. A19-A26
nvt p.
artikel
2 A Comparison of Ten Presumptive Test Media Used in the Detection of the Escherichia–Aerobacter Group in Milk * Farrell, Michael A.
1937
20 2 p. 67-75
9 p.
artikel
3 A Further Study of the Factor in Soybeans Affecting the Vitamin a Value of butter 1 Hauge, S.M.
1937
20 2 p. 87-91
5 p.
artikel
4 American Dairy Science Association Announcements 1937
20 2 p. 117-121
5 p.
artikel
5 A Simple Plant Method of Estimating the Alkaline Constituents of Washing Powders and Washing Solutions Containing Mixed Alkalies Little, Lawrence L.
1937
20 2 p. 93-99
7 p.
artikel
6 Changes in Weight of New Born Dairy Calves as Related to the Method of Feeding * Cole, C.L.
1937
20 2 p. 113-116
4 p.
artikel
7 Editorial Board 1937
20 2 p. i-
1 p.
artikel
8 Fermentative Variability among Substrains of Streptococcus Cremoris and Streptococcus Lactis Obtained from Pure Cultures Sherman, J.M.
1937
20 2 p. 101-103
3 p.
artikel
9 Mercuric Chloride as a Preservative for Milk Samples Held for the Determination of Lactic Acid Troy, H.C.
1937
20 2 p. 77-81
5 p.
artikel
10 The Detection and Significance of Escherichia–Aerobacter in Milk 1,2 Bartram, M.T.
1937
20 2 p. 105-112
8 p.
artikel
11 Variants of Streptococcus Lactis which do not Ferment Lactose Yawger Jr., E.S.
1937
20 2 p. 83-86
4 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland