Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature on Milk and Milk Products 1937
20 10 p. A137-A154
nvt p.
artikel
2 A Comparative Study of Methods of Determining the Moisture Content of Cheddar Cheese Gould, I.A.
1937
20 10 p. 625-635
11 p.
artikel
3 A Study of Some Factors in the Butter Churning Process Levowitz, David
1937
20 10 p. 657-665
9 p.
artikel
4 Editorial Board 1937
20 10 p. i-
1 p.
artikel
5 Power Requirements for Freezing Ice Cream 1 Caulfield, W.J.
1937
20 10 p. 645-655
11 p.
artikel
6 Regulating the Feeding of Certain Roughages to Minimize Their Influence on the Flavor of Milk Roadhouse, C.L.
1937
20 10 p. 679-683
5 p.
artikel
7 The Effect of Temperature and Time of Storage of Cream on the Rate and Type of Deterioration 1 Martin, W.H.
1937
20 10 p. 667-678
12 p.
artikel
8 The Electrokinetic Potential of Milk Fat Jack, E.L.
1937
20 10 p. 637-643
7 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland