Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1936
19 4 p. 291-292
2 p.
artikel
2 Editorial Board 1936
19 4 p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of Lipolysis on the Churnability of Cream Obtained from the Milk of Cows in Advanced Lactation Krukovsky, V.N.
1936
19 4 p. 279-284
6 p.
artikel
4 Influence of Preceding Dry Period and of Mineral Supplement on Lactation Arnold, P.T. Dix
1936
19 4 p. 257-266
10 p.
artikel
5 Intra-Mammary Duct Injections in the Study of Lactose Formation * Brown, W.R.
1936
19 4 p. 243-256
14 p.
artikel
6 Observations on the Freezing of Milk and Cream II. The Destruction of the Fat Emulsion in Frozen Cream * Doan, F.J.
1936
19 4 p. 225-233
9 p.
artikel
7 Some Factors Influencing the Acidity of Freshly Drawn Cows’ Milk 1 Caulfield, W.J.
1936
19 4 p. 235-242
8 p.
artikel
8 The Digestibility and Feeding Value of Russian Thistle Hay 1 Cave, H.W.
1936
19 4 p. 285-290
6 p.
artikel
9 The Effect of Certain Factors upon the Keeping Quality of Butter Guthrie, E.S.
1936
19 4 p. 267-278
12 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland