Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association 1935
18 6 p. 419-428
10 p.
artikel
2 American Dairy Science Association Announcements 1935
18 6 p. 415-417
3 p.
artikel
3 Behavior of Caseinate Sols in a Study of a Hysteresis-Like Phenomenon in the Rennet Coagulation of Heated Milk * Powell, Milton E.
1935
18 6 p. 401-414
14 p.
artikel
4 Editorail Board 1935
18 6 p. i-
1 p.
artikel
5 Influence of Season and Advancing Lactation on Butterfat Content of Jersey Milk Becker, R.B.
1935
18 6 p. 389-399
11 p.
artikel
6 The Bacteriology of Swiss Cheese. II. Bacteriology of the Cheese in the Press Frazier, W.C.
1935
18 6 p. 373-387
15 p.
artikel
7 The Effect of Mastitis Upon Milk Production Shaw, A.O.
1935
18 6 p. 353-357
5 p.
artikel
8 The Hydrogen-Ion Concentration of Creamery Waters and their Relationship to Washing Butter * Golding, N.S.
1935
18 6 p. 359-371
13 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland