Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1935
18 5 p. 349-351
3 p.
artikel
2 A Study of Factors Influencing the Separation of Whey in Ice Cream Mixes Containing Vegetable Stabilizers * Gould, I.A.
1935
18 5 p. 307-315
9 p.
artikel
3 Editorial Board 1935
18 5 p. i-
1 p.
artikel
4 Five Years Results on Monthly Clipping of Pastures Lush, R.H.
1935
18 5 p. 295-299
5 p.
artikel
5 Oxidized Flavor in Milk Thurston, L.M.
1935
18 5 p. 301-306
6 p.
artikel
6 Preliminary Observations on Certain Seasonal Variations in the Physical Properties and Nutritive Value of Cow's Milk Serum Stirn, F.E.
1935
18 5 p. 333-336
4 p.
artikel
7 Some Physical Effects of Freezing upon Milk and Cream * Webb, B.H.
1935
18 5 p. 275-286
12 p.
artikel
8 The Detection of Formaldehyde in Milk by Means of the Methylene Blue Reduction Test 1 Fay, A.C.
1935
18 5 p. 327-331
5 p.
artikel
9 The Development of Nutritional Anemia in Dairy Calves Knoop, C.E.
1935
18 5 p. 337-347
11 p.
artikel
10 The Heat Stability of Evaporated Milk Made from Hard-Curd Milk, Soft-Curd Milk and Milk from Mastitis Infected Udders * Welch, R.C.
1935
18 5 p. 287-294
8 p.
artikel
11 The Neutralizing Power of Forage Crops for Organic and Mineral Acids Wilson, J.K.
1935
18 5 p. 317-325
9 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland