Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements Palmer, L.S.
1935
18 3 p. 193-194
2 p.
artikel
2 A Method for the Determination of the Relative Stiffness of Cream during the Whipping Process * Mueller, W.S.
1935
18 3 p. 177-180
4 p.
artikel
3 [No title] 1935
18 3 p. i-
1 p.
artikel
4 Nutritional Anemia, Calcium Phosphorus and Nitrogen Balance and Bone Composition of Rats Fed Raw versus Pasteurized Milk * Lasby, H.A.
1935
18 3 p. 181-192
12 p.
artikel
5 Ruminant Digestion without Roughage Mead, S.W.
1935
18 3 p. 163-170
8 p.
artikel
6 The Mechanical Control of the Fat Content of Swiss Cheese Price, Walter V.
1935
18 3 p. 149-161
13 p.
artikel
7 The Relation of the Fat Content of Milk to the Passage of the Milk Curd from the Stomach of the Calf * Espe, D.L.
1935
18 3 p. 141-147
7 p.
artikel
8 The Use of Sodium Thiosulphate Dilution Blanks in Determining the Germicidal Efficiency of Chlorine Sterilizers * Prouty, C.C.
1935
18 3 p. 171-175
5 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland