Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
11 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
American Dairy Science Association Announcements
1935
18
12
p. 840-
1 p.
artikel
2
A Method of Harvesting Samples of Pasture Forage
Nevens, W.B.
1935
18
12
p. 793-794
2 p.
artikel
3
Causes of Differences in Butterfat Production of Cows in Iowa Cow Testing Associations *
Plum, Mogens
1935
18
12
p. 811-825
15 p.
artikel
4
Editorial board
1935
18
12
p. i-
1 p.
artikel
5
Index of Authors—Volume 18
1935
18
12
p. 841-843
3 p.
artikel
6
Index of Subjects—Volume 18
1935
18
12
p. 844-849
6 p.
artikel
7
Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and Their Relation to Churning. IV. Factors Influencing the Composition of the Adsorption “Membrane” *
Rimpila, Charles E.
1935
18
12
p. 827-839
13 p.
artikel
8
The Age Thickening of Sweetened Condensed Milk
Stebnitz, V.C.
1935
18
12
p. 805-810
6 p.
artikel
9
The Influence of Streptococcic Infection of the Udder on the Flavor, Chloride Content, and Bacteriological Quality of the Milk Produced *
Bryan, C.S.
1935
18
12
p. 777-792
16 p.
artikel
10
The Solubility-Freezing Point Relationships of Water Solutions Saturated with Respect to Sucrose and Dextrose in Relation to the Storage of Sherbet and Water Ice
Leighton, Alan
1935
18
12
p. 801-803
3 p.
artikel
11
The Vitamin A Activity of Butter Produced by Cows Fed Alfalfa Hay and Soybean Hay Cut in Different Stages of Maturity *
Hilton, J.H.
1935
18
12
p. 795-800
6 p.
artikel
11 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland