Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1935
18 12 p. 840-
1 p.
artikel
2 A Method of Harvesting Samples of Pasture Forage Nevens, W.B.
1935
18 12 p. 793-794
2 p.
artikel
3 Causes of Differences in Butterfat Production of Cows in Iowa Cow Testing Associations * Plum, Mogens
1935
18 12 p. 811-825
15 p.
artikel
4 Editorial board 1935
18 12 p. i-
1 p.
artikel
5 Index of Authors—Volume 18 1935
18 12 p. 841-843
3 p.
artikel
6 Index of Subjects—Volume 18 1935
18 12 p. 844-849
6 p.
artikel
7 Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and Their Relation to Churning. IV. Factors Influencing the Composition of the Adsorption “Membrane” * Rimpila, Charles E.
1935
18 12 p. 827-839
13 p.
artikel
8 The Age Thickening of Sweetened Condensed Milk Stebnitz, V.C.
1935
18 12 p. 805-810
6 p.
artikel
9 The Influence of Streptococcic Infection of the Udder on the Flavor, Chloride Content, and Bacteriological Quality of the Milk Produced * Bryan, C.S.
1935
18 12 p. 777-792
16 p.
artikel
10 The Solubility-Freezing Point Relationships of Water Solutions Saturated with Respect to Sucrose and Dextrose in Relation to the Storage of Sherbet and Water Ice Leighton, Alan
1935
18 12 p. 801-803
3 p.
artikel
11 The Vitamin A Activity of Butter Produced by Cows Fed Alfalfa Hay and Soybean Hay Cut in Different Stages of Maturity * Hilton, J.H.
1935
18 12 p. 795-800
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland