Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Study of Factors Related to the Hardening of Ice Cream Tracy, P.H.
1934
17 1 p. 47-60
14 p.
artikel
2 A study of the Relationships Between Hydrogen Ion Concentration Titratrable Acidity, and Quality in Cheddar Cheese Brown, L.W.
1934
17 1 p. 33-45
13 p.
artikel
3 Editorial Board 1934
17 1 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of Calcium-Deficient Roughages Upon Milk Yield and Bone Strength in Cattle Becker, R.B.
1934
17 1 p. 1-10
10 p.
artikel
5 Studies on the Iodine Content of Milk Hanford, Z.M.
1934
17 1 p. 15-18
4 p.
artikel
6 Studies on the Iodine Content of Milk Remington, Roe E.
1934
17 1 p. 19-28
10 p.
artikel
7 Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and their Relation to Churning. III. Analysis of the Adsorbed Protein * Wiese, Hilda F.
1934
17 1 p. 29-32
4 p.
artikel
8 The Detection of the Escherichia-Aerobacter Group in Butter Grimes, M.
1934
17 1 p. 11-13
3 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland