Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1933
16 5 p. 500-
1 p.
artikel
2 Dietary Acidosis in Dairy Cattle Perkins, A.E.
1933
16 5 p. 413-426
14 p.
artikel
3 Editorial board 1933
16 5 p. i-
1 p.
artikel
4 Factors Governing the Manufacture of Sweet-Curd Cottage Cheese 1 Thurston, L.M.
1933
16 5 p. 467-480
14 p.
artikel
5 III.—The Phospholipids in Buttermilk and their Effect Upon the Accuracy of Various Fat Tests Wright, Philip A.
1933
16 5 p. 460-466
7 p.
artikel
6 II.—The Phospholipids in Skimmilks and their Effect upon the Accuracy of the Various Fat Tests Wright, Philip A.
1933
16 5 p. 455-459
5 p.
artikel
7 I.—Their Distribution Among Some Milk Products Holm, George E.
1933
16 5 p. 445-454
10 p.
artikel
8 The Effect of Pasteurizing on the Bacterial Flora of the Ice Cream Mix 1 Dubois, Charles M.
1933
16 5 p. 435-443
9 p.
artikel
9 The Effects of Some Fly Sprays on the Hides and on the Body Temperatures of Dairy Cows 1 Wilson, John L.
1933
16 5 p. 427-433
7 p.
artikel
10 The Escherichia-Aerobacter Group of Bacteria in Dairy Products 1 Yale, M.W.
1933
16 5 p. 481-494
14 p.
artikel
11 The Preservation of Skimmilk Curd for Poultry Feeding Davis, R.N.
1933
16 5 p. 495-499
5 p.
artikel
12 The Proper Supplementary Ration for Milking Cows on Fertilized Pasture 1 Foley, Richard C.
1933
16 5 p. 407-411
5 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland