Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1933
16 4 p. 405-
1 p.
artikel
2 A Modification of the Method for the Direct Microscopic Examination of Ice Cream and Other Dairy Products Fay, A.C.
1933
16 4 p. 311-313
3 p.
artikel
3 A Note on the Surface Tension of Homogenized Cream Webb, Byron H.
1933
16 4 p. 369-373
5 p.
artikel
4 Editorial Board 1933
16 4 p. i-
1 p.
artikel
5 Maintaining the Vitamin A Value of Butter through Winter Feeding Conditions Hilton, J.H.
1933
16 4 p. 355-361
7 p.
artikel
6 Microbiology of Frozen Foods Wallace, G.I.
1933
16 4 p. 315-316
2 p.
artikel
7 Some Effects of Different Kinds of Hay in the Ration on the Performance of Dairy Cows Meigs, Edward B.
1933
16 4 p. 317-328
12 p.
artikel
8 Studies on the Butter Culture Organisms in Butter 1 Nelson, J.A.
1933
16 4 p. 375-385
11 p.
artikel
9 Studies on Whipping Cream 1,2 Templeton, Hugh L.
1933
16 4 p. 329-345
17 p.
artikel
10 The Determination of the Bitter Substance in “Bitterweed” Milk Weathers, Norabelle D.
1933
16 4 p. 401-403
3 p.
artikel
11 The Effect of Increased Blood Glucose on Milk Sugar 1 Whitnah, C.H.
1933
16 4 p. 347-353
7 p.
artikel
12 Thermophilic Streptococci as Starters for Swiss Cheese Frazier, W.C.
1933
16 4 p. 387-399
13 p.
artikel
13 Wet versus Dry Beet Pulp for Milk Production 1 Henderson, H.O.
1933
16 4 p. 363-368
6 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland