Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 α and β Lactose in Some Milk Products Troy, H.C.
1930
13 2 p. 140-157
18 p.
artikel
2 Editorial Board 1930
13 2 p. i-
1 p.
artikel
3 Factors Influencing the Properties of Fermented Reconstructed Milk Reid, Wm.H.E.
1930
13 2 p. 124-139
16 p.
artikel
4 Mineral Supplements for Dairy Cows * Lindsey, J.B.
1930
13 2 p. 102-116
15 p.
artikel
5 The Effect of Lactose on the Survival of Escherichia Coli when Heated to 145°F. for Thirty Minutes Arthur Beavens, E.
1930
13 2 p. 91-93
3 p.
artikel
6 The Escherichia-Aerobacter Group as an Index to Proper Pasteurization Arthur Beavens, E.
1930
13 2 p. 94-101
8 p.
artikel
7 The Influence of Molasses and Sodium Chloride in Dairy Rations on the Lactose and Chloride Content and Taste of Milk Roadhouse, C.L.
1930
13 2 p. 117-123
7 p.
artikel
8 The Reliability of Bi-Monthly Tests Gifford, Warren
1930
13 2 p. 81-90
10 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland