Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial Board 1928
11 3 p. i-
1 p.
artikel
2 Gassy Fermentations in Reheated or Processed Cheese Products Containing Pimentos Albus, W.R.
1928
11 3 p. 175-178
4 p.
artikel
3 Physical Factors Influencing the Formation and Fat Content of Gravit Cream * Troy, H.C.
1928
11 3 p. 189-229
41 p.
artikel
4 The Activity of the Mammary Gland as Determined by Analysis of Mammary Blood Before and After Milking Cockefair, E.A.
1928
11 3 p. 230-239
10 p.
artikel
5 The Determination of Moisture in Dry Skim Milk by the Bidwell Sterling Toluene-Distillation Method Wright, P.A.
1928
11 3 p. 240-242
3 p.
artikel
6 The Heat Stability and Feathering of Sweet Cream, as Affected by Different Homogenization Pressures and Different Temperatures of Forewarming Webb, Byron H.
1928
11 3 p. 243-257
15 p.
artikel
7 The Value of Silage in the Experimental Ration Converse, H.T.
1928
11 3 p. 179-188
10 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland