Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Graphical Method of Proportioning and Standardizing Ice Cream Mixes Price, Walter V.
1927
10 4 p. 292-299
8 p.
artikel
2 Editorial board 1927
10 4 p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of Temperature on the Viscosity Of Skimmilk Whitaker, Randall
1927
10 4 p. 361-371
11 p.
artikel
4 Influence of Two Planes of Feeding and Care upon Milk Production Woodward, T.E.
1927
10 4 p. 283-291
9 p.
artikel
5 Inheritance of Butterfat Percentage in Jersey Cows Copeland, Lynn
1927
10 4 p. 344-352
9 p.
artikel
6 On the Calculation of the Freezing Point of Ice-Cream Mixes and of the Quantities of Ice Separated during the Freezing Process Leighton, Alan
1927
10 4 p. 300-308
9 p.
artikel
7 Soft Cheese Investigations * Marquardt, Julius Charles
1927
10 4 p. 309-330
22 p.
artikel
8 Some Observations on the Freezing Point of Cream and its Use in Detecting Added Water Doan, F.J.
1927
10 4 p. 353-360
8 p.
artikel
9 Some Observations on the Freezing Points of Various Cheeses Watson, Paul D.
1927
10 4 p. 331-334
4 p.
artikel
10 The Effect of Heat Treatment of Skim Milk upon the Baking Quality of the Evaporated and Dried Products Greenbank, George R.
1927
10 4 p. 335-342
8 p.
artikel
11 The Rate of Acid Production in Heated Milk Whittier, E.O.
1927
10 4 p. 343-
1 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland