Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bubbles in Food Campbell, Grant
1998
76 3 p. 171-172
2 p.
artikel
2 Design of Selective Release and Recovery of Enzymes from Escherichia Coli Based on Their Location Using Nonionic Detzergent, Triton X-Series Umakoshi, H.
1998
76 3 p. 162-168
7 p.
artikel
3 Developments in Monitoring and Control of Food Processes Linko, S.
1998
76 3 p. 127-137
11 p.
artikel
4 Exergy Loss Minimization Analysis of Sugar Production Process from Sugar Beet Tekin, T.
1998
76 3 p. 149-154
6 p.
artikel
5 Forthcoming Meetings 1998
76 3 p. 169-
1 p.
artikel
6 Influence of Extrusion Shear Forces on the Inactivation of Trypsin Inhibitors in Soy Flour van den Hout, R.
1998
76 3 p. 155-161
7 p.
artikel
7 [No title] Davey, Ken
1998
76 3 p. 170-
1 p.
artikel
8 Particle Size Effects During Constant Rate Expression of Liquid from Soil Contaminated Comminuted Sugar Cane Downing, C.M.
1998
76 3 p. 143-148
6 p.
artikel
9 Regulatory Affairs 1998
76 3 p. 173-177
5 p.
artikel
10 The Effect of Shrinkage During Drying of Potato Spheres and the Effect of Drying Temperature on Vitamin C Retention Mclaughlin, C.P.
1998
76 3 p. 138-142
5 p.
artikel
11 Therapeutic bioproducts—who's adding the value? Chase, Howard
1998
76 3 p. 125-126
2 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland