Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Classified Advertising
83 4 p. 515-518
artikel
2 Computerized dietary analysis systems: A comparative view 1 Adelman R.D., Merril O.

83 4 p. 421-426
artikel
3 Contents
83 4 p. 408
artikel
4 Diet and migraine: A review of the literature Perkin Dr. P.H., R.D., Judy E.

83 4 p. 459-463
artikel
5 Edible plate waste assessment in a university dining hall 1 Kelley R.D., Sara M.

83 4 p. 436-440
artikel
6 Establishing the need for nutrition education: II. Elementary teachers’ nutrition knowledge, attitudes, and practices 1 Soliah, Lu Ann L.

83 4 p. 447-453
artikel
7 Establishing the need for nutrition education: I. Methodology 1 Vaden Ph.D., R.D., Aliene G.

83 4 p. 441-446
artikel
8 Legislative Highlights
83 4 p. 478-479
artikel
9 Linkages between administrative and clinical dietitians
83 4 p. 415-416
artikel
10 Marilyn Briggs Haschke, R.D., President, 1983-84, The American Dietetic Association Fitz R.D., Polly A.

83 4 p. 474-476
artikel
11 Neonatal nutrition training 1 Pittard III, M.D., William B.

83 4 p. 471-473
artikel
12 New in Print/Sound/Film
83 4 p. 484-514
artikel
13 News Digest
83 4 p. 480-483
artikel
14 Nutritional management of the cardiac transplant patient Kumar R.D., Mythili R.

83 4 p. 463-465
artikel
15 Percent retention of vitamin C in whipped potatoes after pre-service holding 1 Snyder R.D., Patricia O.

83 4 p. 454-458
artikel
16 Perceptions of importance of management aspects of dietetic practice 1 Fruin Ph.D., R.D., Marjorie F.

83 4 p. 417-420
artikel
17 President’s Page: The choice of change Haschke R.D., Marilyn B.

83 4 p. 476-477
artikel
18 Recipes and nutrition education Hertzler Ph.D., R.D., Ann A.

83 4 p. 466-471
artikel
19 Self-Assessment Questionnaire
83 4 p. 427-429
artikel
20 Slow cooker vs. oven preparation of meat loaves and chicken Peters, Christine R.

83 4 p. 430-435
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland