Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             26 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 About People
77 3 p. 366-368
artikel
2 A.D.A. Calendar
77 3 p. 366
artikel
3 Amino acids and calculated indicators of protein quality Protein quality of supplements and meal replacements MAR ABLE PH.D., N.L.

77 3 p. 270-276
artikel
4 Association News
77 3 p. 366
artikel
5 Books
77 3 p. 404-407
artikel
6 Commercial Exhibition—October 7—9, 1980
77 3 p. 334-361
artikel
7 Contents
77 3 p. 233
artikel
8 Educational Events
77 3 p. 368-371
artikel
9 Effects of high-protein, low-carbohydrate dieting on plasma lipoproteins and body weight 1 LAROSA M.U., F.A.C.P., JOHN C.

77 3 p. 264-270
artikel
10 Feeding children with Downs syndrome 1 PIPES M.P.H., R.D., PEGGY L.

77 3 p. 277-282
artikel
11 II. Student and foodservice staff reactions Alternate lunch patterns in high schools 1 HARPER PH.D., JUDSON M.

77 3 p. 282-288
artikel
12 In -service education practices in large hospital departments of dietetics MIER R.D., CAROL S.

77 3 p. 306-308
artikel
13 Interrelationships of dietetics, energy resources, and menu items 1 UNKLESBAY PH.D., R.D., NAN

77 3 p. 296-300
artikel
14 Legislative Highlights
77 3 p. 318
artikel
15 Letters To The Editors
77 3 p. 364-365
artikel
16 Mastering basic energy concepts for effective food handling 1 UNKLESBAY PH.D., P.E., KENNETH

77 3 p. 301-303
artikel
17 Mineral elements: New perspectives MERTZ M.D., WALTER

77 3 p. 258-263
artikel
18 Periodical Reviews
77 3 p. 372-404
artikel
19 Publications Received
77 3 p. 407-412
artikel
20 Recognized Young Dietitians of the Year, 1980
77 3 p. 309-311
artikel
21 Relationship of dietary regimen to success, efficiency, and cost of weight loss 1 CLAUSEN PH.D., JOHN D.

77 3 p. 249-257
artikel
22 Some data on temperature, yield, moisture and fat content of typical foods Effect of microwave heating in cook/chill foodservice systems 1 DAHL PH.D., R.D., CAROL ANNE

77 3 p. 289-295
artikel
23 Technique for in-service education JURNIGAN R.D., ANNA KATHERINE

77 3 p. 303-306
artikel
24 Tentative Program
77 3 p. 319-334
artikel
25 The A.D.A. legislative program—where do we go from here?
77 3 p. 311-317
artikel
26 Update
77 3 p. 368
artikel
                             26 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland