Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             23 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A.D.A. speaks on combating diabetes
75 3 p. 285-286
artikel
2 Classified Advertising
75 3 p. 391-392
artikel
3 Commercial Exhibition—October 23-25, 1979
75 3 p. 303-339
artikel
4 Concomitants and consequences of a decreasing rate Weight loss over time STUART D.S.W., RICHARD B.

75 3 p. 258-261
artikel
5 Contents
75 3 p. 210
artikel
6 Dietary management of patients with diabetes treated by hemodialysis DAVIS R.D., MARCIA

75 3 p. 265-269
artikel
7 Factors influencing plate waste by the hospitalized patient 1 HIRSCH CAPT, A.M.S.C., R.D., KATHLEEN M.

75 3 p. 270-273
artikel
8 II. Nutrient density food profiles Nutrient analysis of Exchange Lists for Meal Planning 1 WYSE PH.D., R.D., BONITA W.

75 3 p. 242-249
artikel
9 I. Variation in nutrient levels Nutrient analysis of Exchange Li for Meal Planning 1 WYSE PH.D., R.D., BONITA W.

75 3 p. 238-242
artikel
10 Legislative Highlights
75 3 p. 294
artikel
11 Letters To The Editors
75 3 p. 342-343
artikel
12 Managing foodservice training I. A model for curriculum development GINES R.D., DEON J.

75 3 p. 274-275
artikel
13 Managing foodservice training II. A learning model SCHWEITZER, JOHN R.

75 3 p. 276-278
artikel
14 Metric conversion in foodservice— survey of opinions and knowledge 1 INANO PH.D., R.D., MITSUKO

75 3 p. 278-282
artikel
15 New in Print/Sound/Film
75 3 p. 354-390
artikel
16 News Digest
75 3 p. 344-353
artikel
17 Nutritional support for hospitalized patients: How do we cope?: How should we cope?
75 3 p. 227-229
artikel
18 Protein quality of several multi-component, commercially prepared foods 1 MILLER, J.

75 3 p. 262-264
artikel
19 Recognized Young Dietitians of the Year, 1979
75 3 p. 286-293
artikel
20 Spin-off cost/benefits of expanded nutritional care 1 , 2 DAVIDSON M.D., PH.D., JOHN K.

75 3 p. 250-257
artikel
21 Streamlining and implementing nutritional assessment: The dietary approach SHAPIRO DR.P.H., R.D., LEONA R.

75 3 p. 230-237
artikel
22 Tentative Program
75 3 p. 295-303
artikel
23 The President’s Page
75 3 p. 283-284
artikel
                             23 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland