Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             28 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 About People
62 2 p. 189
artikel
2 A.D. A. Calendar
62 2 p. 189
artikel
3 A.D.A. Representatives’ Reports
62 2 p. 189
artikel
4 A.D.A. statement to FDA on micro-biologic standards for cream pies and gelatins Lee, Bong Ui

62 2 p. 187
artikel
5 Affiliated Dietetic Associations
62 2 p. 189-190
artikel
6 Aid to cost control: HAS departmental indicators
62 2 p. 171-173
artikel
7 Association News
62 2 p. 189
artikel
8 Books
62 2 p. 228-230
artikel
9 Classified advertising
62 2 p. 233-235
artikel
10 Contents
62 2 p. 126
artikel
11 Educational Events
62 2 p. 191-192
artikel
12 Experimental trials and literature review: Cholesterol-lowering diets1 ANDERSON PH.D., JOSEPH T.

62 2 p. 133-142
artikel
13 Folate distribution in fruit juices DONG, FAYE M.

62 2 p. 162-166
artikel
14 Food consumption of low-income, rural Negro households in Mississippi1 SCHUCK PH.D., CECILIA

62 2 p. 151-155
artikel
15 Japanese-American food equivalents for calculating Exchange diets1 ABIAKA R.D., MONICA H.

62 2 p. 173-180
artikel
16 Legislative Highlights Barclay, Robert W.

62 2 p. 188
artikel
17 MCT cookies, cakes, and quick breads : quality and acceptability1 BOWMAN PH.D., R.D., FERNE

62 2 p. 180-185
artikel
18 Nutritive values: Wild edible plants of the Pacific Northwest1 BENSON, EVA M.

62 2 p. 143-147
artikel
19 Other Media
62 2 p. 131-132
artikel
20 Periodical Reviews1
62 2 p. 198-227
artikel
21 Products & Services
62 2 p. 197
artikel
22 Publications Received
62 2 p. 230-231
artikel
23 Summer Courses&Workshops
62 2 p. 192-197
artikel
24 The President’s Page Hallahan R.D., Isabelle A

62 2 p. 186-187
artikel
25 The recommended allowance for vitamin E: Tocopherols and fatty acids in American diets BIERI PH.D., JOHN G.

62 2 p. 147-151
artikel
26 Time-temperature and time-weight losses in veal roasts1 DAVIS, MARTHA A.

62 2 p. 166-170
artikel
27 Two nutritional labeling systems1 BABCOCK PH.D., MJ.

62 2 p. 155-161
artikel
28 Update
62 2 p. 190-191
artikel
                             28 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland