Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant Properties Chile Pepper1 STASCH Ph.D., ANN R.

56 5 p. 409-412
artikel
2 Arkansas Moves to Implement the Recommendations of the White House Conference GETTY, GERALDINE W.

56 5 p. 418-419
artikel
3 Book Review
56 5 p. 422
artikel
4 Connecticut Hospital Sparks Supplemental Food Program O’HAGAN, JEANNETTE L.

56 5 p. 419-421
artikel
5 Contents
56 5 p. 385
artikel
6 Current Literature
56 5 p. 423-471
artikel
7 Educating the Dietitian in a Changing World1 WARREN PERRY Ph.D., J.

56 5 p. 387-391
artikel
8 Effect of Packaging Methods on Frozen Asparagus1 SIMON, CELINE

56 5 p. 413-417
artikel
9 Fatty Acids, Cholesterol, and Proximate Analyses of Some Ready-to-Eat Foods1 STANDAL Ph.D., BLUEBELL R.

56 5 p. 392-396
artikel
10 Inorganic Elements in Foods Used in Hospital Menus1 GORMICAN Ph.D., ANNETTE

56 5 p. 397-403
artikel
11 News Notes
56 5 p. 468-481
artikel
12 Our 53rd annual meeting
56 5 p. 466-468
artikel
13 The Digital Computer in Research Dietetics1 JEOR, SACHIKO T. DE ST.

56 5 p. 404-408
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland