Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Anticipating the Year 2000 1 Mehren Ph.D., George L.

52 6 p. 467-470
artikel
2 AUTHOR INDEX
52 6 p. 546-552
artikel
3 Computerized Recipe Adjustment and Food Ordering 1 Sager Capt., AMSC, Jane F.

52 6 p. 498-501
artikel
4 CONTENTS
52 6 p. 465
artikel
5 CURRENT LITERATURE
52 6 p. 502-522
artikel
6 Food Production Materials Handling 1 . Labor Needed by Centralized and Conventional Methods Heinemeyer, Jane M.

52 6 p. 490-497
artikel
7 INDEX TO VOLUME 52
52 6 p. 538-546
artikel
8 Meeting Protein Requirements of man 1 Clark Ph.D., Helen E.

52 6 p. 475-479
artikel
9 Microbial Problems in Today's Foods 1 Foster Ph.D., E.M.

52 6 p. 485-489
artikel
10 NEWS NOTES
52 6 p. 527-537
artikel
11 Our 51st Annual Meeting—San Francisco—October 14–18, 1968
52 6 p. 524-526
artikel
12 PERIODICALS ABSTRACTED IN THE CURRENT LITERATURE SECTION OF THIS JOURNAL
52 6 p. 523
artikel
13 Recent Developments in Food Science 1 Schweigert Ph.D., B.S.

52 6 p. 471-474
artikel
14 Soybean Proteins for Human Diets? 1 . Wholesomeness and Acceptability Koury, Suzanne Davis

52 6 p. 480-484
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland