Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ascorbic Acid and Color of Vegetables 1 . Effect of Length of Cooking Noble Ph.D., Isabel

50 4 p. 304-307
artikel
2 CONTENTS
50 4 p. 268
artikel
3 CURRENT LITERATURE
50 4 p. 317-335
artikel
4 Factors Affecting the Rate of Cooling of Cornstarch-Thickened Mixtures 1 Gullett, Elizabeth A.

50 4 p. 297-303
artikel
5 Influence of Time and Temperature on Ascorbic Acid Stability 1 Lopez M.D., Ph.D., Alfredo

50 4 p. 308-316
artikel
6 International Facets of USDA Nutrition Research 1 Gortner Ph.D., Willis A.

50 4 p. 279-283
artikel
7 NEWS NOTES
50 4 p. 339-352
artikel
8 Nutritive Value of the Diets of Medically Indigent Pregnant Women 1 Stevens, Harriet A.

50 4 p. 290-296
artikel
9 Our “Fiftieth” Annual Meeting, Chicago, August 14-18
50 4 p. 336-338
artikel
10 The Growing Demand for Technical Assistance in Feeding the Worker Ross, Mary A.

50 4 p. 284-289
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland