Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 CONTENTS
44 2 p. 79
artikel
2 Conventional and Microwave Cooking of Vegetables 1 . Ascorbic Acid and Carotene Retention and Palatability Eheart, Mary S.

44 2 p. 116-119
artikel
3 CURRENT LITERATURE
44 2 p. 124-141
artikel
4 Effect of Blanching Methods on Ascorbic Acid and color of Frozen Vegetables 1 Nobel Ph.D., Isabel

44 2 p. 120-123
artikel
5 Effect of Clay and Cornstarch Intake on Women and Their Infants 1 Edwards Ph.D., Cecile Hoover

44 2 p. 109-115
artikel
6 Effect of Protein, Milk Intake, and Exercise on Athletes 1 , 2 . Studies of Serum Lipids and Nitrogen Excretion Wilcox Ph.D., Ethelwyn B.

44 2 p. 95-99
artikel
7 NEWS NOTES
44 2 p. 142-152
artikel
8 1963 Recommended Dietary Allowances 1 . Their Development and Use in Practice Engel Ph.D., R.W.

44 2 p. 91-94
artikel
9 Some Classics of Nutrition and Dietetics 1 Todhunter Ph.D., E. Neige

44 2 p. 100-108
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland