Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ascorbic Acid in Vegetables Purchased in Vermont 1 Liyak, Joyce Kenyon

41 2 p. 111-114
artikel
2 CONTENTS
41 2 p. 85
artikel
3 CURRENT LITERATURE
41 2 p. 126-143
artikel
4 Evaluation of Food Products 1 Day Ph.D., Paul L.

41 2 p. 97-99
artikel
5 Guiding Principles for Relationship Between Hospitals and Contracting Food Managers and/or Food Management Concerns
41 2 p. 124-125
artikel
6 Meeting Food Needs with Our Agricultural Abundance 1 Davis, Howard P.

41 2 p. 100-103
artikel
7 New Food Products 1 Hoover Ph.D., Sam R.

41 2 p. 104-106
artikel
8 NEWS NOTES
41 2 p. 150-174
artikel
9 Nutritive Value of Buffalo Fish 1 . Value in Improving Cereal Grains Kik Ph.D., Marinus C.

41 2 p. 119-123
artikel
10 Program Outline—45th Annual Meeting
41 2 p. 148-149
artikel
11 Protein Value of Chapatis and Puris 1 Shyamala, Gopalan

41 2 p. 115-118
artikel
12 Time-Temperature Relationships of Soufflés 1 . Baked Foamy Omelets Made with Whole Egg Solids Longrée Ph.D., Karla

41 2 p. 107-110
artikel
13 Your 45th Annual Meeting
41 2 p. 144-147
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland