Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Recipe Standardization Project Goodenow, Margarite Burgoin

39 4 p. 342-344
artikel
2 Are Personal History Data of Value in Selecting Employees? Preliminary Observations 1 Connelly, Rita A.

39 4 p. 333-335
artikel
3 BOOK REVIEWS
39 4 p. 356-357
artikel
4 COMMERCIAL EXHIBITORS—44th ANNUAL A.D.A. MEETING
39 4 p. 391-393
artikel
5 CONTENTS
39 4 p. 301
artikel
6 CURRENT LITERATURE
39 4 p. 358-387
artikel
7 Fat Content, Yield, and Palatability of Ground Beef 1 Fruin, Marjorie Fugate

39 4 p. 317-320
artikel
8 Fatty Acids in Eleven Brands of Margarine 1 Ostwald Ph.D., Rosemarie

39 4 p. 313-316
artikel
9 Filing Cycle Menus Marie S. C., Sister Jeannette

39 4 p. 352-355
artikel
10 Interns Participate in Work Simplification Hill, Nancy Parkinson

39 4 p. 344-352
artikel
11 Management Development Goals and Technique 1 Jackson, David L.

39 4 p. 336-337
artikel
12 Martha Koehne, Ph.D.
39 4 p. 338
artikel
13 Microwave Cooking of Vegetables. Ascorbic Acid Retention and Palatability 1 Kylen, Anne M.

39 4 p. 321-326
artikel
14 NEWS NOTES
39 4 p. 394-428
artikel
15 Pros and Cons of Cycle Menus Ice Hubbard, Rachel M.

39 4 p. 339-342
artikel
16 Tentative Program, 44th A.D.A. Annual Meeting
39 4 p. 388-391
artikel
17 Work Sampling in the Dietary Department 1 Wise, Blanche Irons

39 4 p. 327-332
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland