Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Planned “Disaster” as Training for Emergencies in the Dietetic Service Kurtzman, Stanley R.

38 5 p. 461-463
artikel
2 CONTENTS
38 5 p. 423
artikel
3 CURRENT LITERATURE
38 5 p. 464-489
artikel
4 Diet as Related to Gastrointestinal Function
38 5 p. 425-432
artikel
5 Holding Temperatures and Food Quality 1 Blaker, Gertrude G.

38 5 p. 450-454
artikel
6 Holding Temperatures Needed to Serve Hot Foods Hot 1 Blaker, Gertrude G.

38 5 p. 455-457
artikel
7 Lenna Frances Cooper-February 25, 1875—February 23, 1961 Barber, Mary I.

38 5 p. 458
artikel
8 Magnesium Content of Accessory Foods 1 Nelson, Gweneth Y.

38 5 p. 437-438
artikel
9 Meal-Eating, Nibbling, and Body Metabolism 1 Cohn M.D., Clarence

38 5 p. 433-436
artikel
10 NEWS NOTES
38 5 p. 490-518
artikel
11 Paper and Plastic Containers in the School Lunch Service 1 Massengill, Ellen Webb

38 5 p. 459-461
artikel
12 Research in Food Administration 1 Donaldson Ph.D., Beatrice

38 5 p. 444-449
artikel
13 What Foods Do People Accept or Reject? 1 . Group Attitudes and Behavior Toward Food Pilgrim Ph.D., Francis J.

38 5 p. 439-443
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland