Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Architect Re-Evaluates Food Service Systems 1 Black, John T.

35 6 p. 556-560
artikel
2 BOOK REVIEWS
35 6 p. 592-593
artikel
3 CONTENTS
35 6 p. 541
artikel
4 Cooking Choice Grade, Top Round Beef Roasts 1 . Effect of Size and Internal Temperature Marshall, Nancy

35 6 p. 569-573
artikel
5 CURRENT LITERATURE
35 6 p. 594-621
artikel
6 Dietary Check Sheet to Aid Administrators Foster, John T.

35 6 p. 561-564
artikel
7 Effect of Cooking Method on vegetables 1 . Ascorbic Acid Retention and Color Differences Gordon Ph.D., Joan

35 6 p. 578-581
artikel
8 Equipment Research Today and Tomorrow 1 Blaker, Gertrude G.

35 6 p. 551-555
artikel
9 Evaluating Protein Quality for Advertising 1 Friedman, Leo

35 6 p. 574-577
artikel
10 NEWS NOTES
35 6 p. 624-658
artikel
11 Preventive Maintenance of Equipment and Utilities 1 . Its Importance in Sanitation, Safety, and Quality Food Service Mamer, Leland J.

35 6 p. 565-568
artikel
12 Silver Tableware Through the Ages Floore, Frances Berkeley

35 6 p. 582-591
artikel
13 Your Annual Meeting—Los Angeles: August 25-28
35 6 p. 622-623
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland