Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adding Zest to Foods 1 Sjöström, Loren B.

35 3 p. 227-229
artikel
2 BOOK REVIEWS
35 3 p. 266-267
artikel
3 Comparison of Electronic vs. Conventional Cooking of Vegetables 1 . Flavor, Color, and Ascorbic Acid Retention Gordon, Joan

35 3 p. 241-244
artikel
4 Composition of Turkey Meat 1 . III. Essential Amino Acid Composition Scott Ph.D., M.L.

35 3 p. 247-249
artikel
5 CONTENTS
35 3 p. 222
artikel
6 CONTINUING EDUCATION Kirk Ph.D., R. Bruce

35 3 p. 268-269
artikel
7 CURRENT LITERATURE
35 3 p. 270-297
artikel
8 Electronic Cooking with Paper Service Saves Costs Willett, Roslyn

35 3 p. 260-265
artikel
9 Electronic Oven Speeds Service of Tasty Hospital Food Bechtel, Jean

35 3 p. 257-259
artikel
10 New Requirements for A.D.A. Membership
35 3 p. 253-256
artikel
11 NEWS NOTES
35 3 p. 298-322
artikel
12 Nutritive Value of Commercial Breads 1 Block Ph.D., Richard J.

35 3 p. 245-246
artikel
13 Promising Developments in Food Preservation 1 Somers Ph.D., Ira I.

35 3 p. 230-234
artikel
14 Recent Developments in Food Products 1 Litchfield Ph.D., John H.

35 3 p. 225-226
artikel
15 Report of the Nominating Committee, The American Dietetic Association, 1958–59
35 3 p. 250-253
artikel
16 Wholesomeness of Irradiated Foods 1 Pollack M.D., Herbert

35 3 p. 235-240
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland