Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Dietitian Serves a Super-Market Chain Walters, Ruth M.

35 2 p. 151-153
artikel
2 Advances in Nutrition 1 King Ph.D., D.Sc., Charles Glen

35 2 p. 109-114
artikel
3 Bacterial Growth in Protein-Base Sandwich Fillings 1 . Fillings Made with Egg, Ham, and Turkey Longrée Ph.D., Karla

35 2 p. 131-138
artikel
4 BOOK REVIEWS
35 2 p. 154
artikel
5 CONTENTS
35 2 p. 104
artikel
6 CONTINUING EDUCATION Kirk Ph.D., R. Bruce

35 2 p. 186-191
artikel
7 Cooking with Fats High in Polyunsaturated Fatty Acids 1 Vail Ph.D., Gladys E.

35 2 p. 119-121
artikel
8 CURRENT LITERATURE
35 2 p. 155-185
artikel
9 Effect of Food Restriction on Cholesterol Metabolism 1 . 1. Moderate limitation During Late Adolescence Okey Ph.D., Ruth

35 2 p. 115-118
artikel
10 Fat, Protein, Sodium, and Calories in Diets in Hawaii 1 Walker, Mabel

35 2 p. 122-127
artikel
11 Feeding Elderly People in Their Homes 1 Henry, C. Elizabeth

35 2 p. 149-151
artikel
12 Home-Delivered Meals for the Aged and Handicapped 1 Williams, Izola F.

35 2 p. 146-149
artikel
13 Human Utilization of Ascorbic Acid 1 . Relation to Age and Environmental Temperature Whitacre Ph.D., Jessie

35 2 p. 139-145
artikel
14 NEWS NOTES
35 2 p. 192-214
artikel
15 Time-Temperature Tolerance in Frozen Foods 1 . Importance to Dietitians Deeds Ph.D., Floyd

35 2 p. 128-130
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland