Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Automation in the Kitchen 1 Avery, Arthur C.

34 4 p. 359-364
artikel
2 Calcium Intake of Adolescents and Young Adults 1 Fisher Ph.D., Katherine H.

34 4 p. 392-395
artikel
3 CONTENTS
34 4 p. 357
artikel
4 CURRENT LITERATURE
34 4 p. 406-435
artikel
5 Dietary Levels of Families in the United States 1 Clark Ph.D., Faith

34 4 p. 378-382
artikel
6 Dietary Survey of Girls in Central Italy 1 . Nutrient Intake and Maturity Ratings Peyton, M.Fous.

34 4 p. 383-391
artikel
7 Food Yields in Institutional Food Service 1 . II. Meats and Poultry Dawson, Elsie H.

34 4 p. 371-377
artikel
8 LETTERS TO THE EDITOR
34 4 p. 405
artikel
9 Microwave vs. Conventional 1 . I. Reduced and Total Ascorbic Acid in Vegetables Campbell Ph.D., Carol L.

34 4 p. 365-370
artikel
10 NEWS NOTES
34 4 p. 436-460
artikel
11 Patient Participation in Assessing Food Service 1 Crooks, Jean

34 4 p. 403-404
artikel
12 Planning a Budget to Fit the Institutional Personality 1 Thomas Jr., R.Z.

34 4 p. 401-403
artikel
13 Sodium and Potassium Content of 34 Species of Fish 1 Thurston Ph.D., Claude E.

34 4 p. 396-400
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland