Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Better Management by Control of Direct Expenses 1 Stumpf, Grace L.

33 2 p. 117-122
artikel
2 BOOK REVIEWS
33 2 p. 144-145
artikel
3 CONTENTS
33 2 p. 92
artikel
4 CURRENT LITERATURE
33 2 p. 146-169
artikel
5 Effect of Food Preferences on Nutrient Intake 1 Young Ph.D., Charlotte M.

33 2 p. 98-103
artikel
6 Making Food Worth Talking About 1 Buik, Helen A.

33 2 p. 132-138
artikel
7 New Findings in Nutrition Research 1 King Ph.D., D.Sc., Charles Glen

33 2 p. 93-97
artikel
8 NEWS NOTES
33 2 p. 170-208
artikel
9 Nutrition Counseling for Patients in a Community 1 . A Pilot Study Meredith, Alla

33 2 p. 108-111
artikel
10 Outlook for Food Service Administration 1 Gleiser, Fern

33 2 p. 112-116
artikel
11 Quest for Quality—A Capsule View 1 Fowler, Sina Faye

33 2 p. 139-143
artikel
12 School Lunch Portions to Meet Children's Needs 1 . Costs and Yield Study in Adjusting Portions for Different Age Groups Augustine Ph.D., Grace

33 2 p. 123-131
artikel
13 Sodium-Restricted Diets 1 —A Bookshelf Reimer, Ann

33 2 p. 104-107
artikel
14 The Menu—Determining Factor in Food Service Layout 1 Dykman, Melvin

33 2 p. 138-139
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland