Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
32 3 p. 242
artikel
2 Contents
32 3 p. 203
artikel
3 Cooked, Edible Meat in Parts of Poultry. II. Geese 1 Deskins, Barbara

32 3 p. 211-213
artikel
4 Current Literature
32 3 p. 243-271
artikel
5 Dr. Kate Daum Larsson, Nelda Ross

32 3 p. 229-230
artikel
6 Metabolic Derangements in Burns 1 Pearson Capt., AMSC, Elinor

32 3 p. 223-228
artikel
7 News Notes
32 3 p. 272-294
artikel
8 Planning a Kitchen with a Future 1 Kotschevar Ph.D., Lendal H.

32 3 p. 235-237
artikel
9 Quality Food—What Is It? How Do You Achieve It? 1 Beezley, Patricia A.

32 3 p. 237-239
artikel
10 Report of the Nominating Committee, The American Dietetic Association, 1955–561
32 3 p. 231-234
artikel
11 The Art of Preparing Good Food 1 Dickerson, Margaret

32 3 p. 239-241
artikel
12 The Future in Equipment 1 Hargrave A.I.A., John W.

32 3 p. 208-210
artikel
13 What Does Hospital Administration Expect of the Dietitian? 1 Cartmill, George E.

32 3 p. 205-207
artikel
14 What the Homemaker Knows about Nutrition. I. Description of Studies in Rochester and Syracuse, New York 1 Young Ph.D., Charlotte M.

32 3 p. 214-217
artikel
15 What the Homemaker Knows about Nutrition. II. Level of Nutritional Knowledge 1 Young Ph.D., Charlotte M.

32 3 p. 218-222
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland