Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Guide for the Preparation of Diet Manuals. Diet Therapy Section Project #2, 1952-53, The American Dietetic Association Johnson Ph.D., Doris

30 10 p. 1010-1015
artikel
2 Assessment of Dietary Study Methods. I. Comparison of Methods for Obtaining Data for Clinical Work 1 Trulson D.Sc., Martha F.

30 10 p. 991-995
artikel
3 Basal Metabolism of Girls in the Great Lakes Region. Need for Continuous Promotion of Iodized Salt 1 Kenyon M.D., Fanny

30 10 p. 987-990
artikel
4 Book Reviews
30 10 p. 1016-1019
artikel
5 CONTENTS
30 10 p. 972
artikel
6 Current Literature
30 10 p. 1024-1051
artikel
7 Developing New Diet Manuals 1 Weng, Lorraine

30 10 p. 1003-1010
artikel
8 Ingredients for Good Personnel Relations 1 Leppert, Frank K.

30 10 p. 996-999
artikel
9 Letters to the Editor …
30 10 p. 1020-1023
artikel
10 News Notes
30 10 p. 1052-1086
artikel
11 Nutritive Value of Parboiled Wheat Used in the Near East 1 Shammas, Elia

30 10 p. 982-983
artikel
12 Odd Dietary Practices of Women 1 Edwards, Cecile Hoover

30 10 p. 976-981
artikel
13 Radiation in Food Processing 1 Schweigert Ph.D., B.S.

30 10 p. 973-975
artikel
14 The Philosophy of Food Fortification 1 Nelson, E.M.

30 10 p. 984-986
artikel
15 The Preservation of Idiosyncrasy 1 Brayfield Ph.D., Arthur H.

30 10 p. 1001-1002
artikel
16 What Is Your Incentive for Effective Administration? 1 Terrell, Margaret E.

30 10 p. 1000-1001
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland