Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Comparison of Dietary Study Methods II. Dietary History vs. Seven-Day Record vs. 24-Hr. Recall 1 Young Ph.D., Charlotte M.

28 3 p. 218-221
artikel
2 Choosing Tableware for a New Hospital. 1. THE ADMINISTRATOR'S CONSIDERATIONS Anderson, J. Milo

28 3 p. 243-244
artikel
3 Choosing Tableware for a New Hospital. 2. THE DIETITIAN'S CONTRIBUTION Lewis, Martha Nelson

28 3 p. 244-247
artikel
4 CONTENTS
28 3 p. 205
artikel
5 Cream Pie Fillings Prepared in Multiples of an Eight-Pie Batch 1 Billings, Mary N.

28 3 p. 228-230
artikel
6 Current Literature
28 3 p. 248-263
artikel
7 Effect of Preparation Method on Thiamine Availability in Split-Pea Soup 1 Bessey, Winifred C.

28 3 p. 235-237
artikel
8 Influence of Variety on Yield of Potatoes Prepared for Cooking 1 Kirkpatrick, Mary E.

28 3 p. 231-234
artikel
9 News Notes
28 3 p. 264-290
artikel
10 Problems in Sustaining the Nutritional Care of Patients 1 Babcock M.D., Charlotte G.

28 3 p. 222-227
artikel
11 RATIO OF DIETITIANS TO PATIENTS AND EMPLOYEES Letourneau M.D., Charles U.

28 3 p. 238-239
artikel
12 REPORT OF THE NOMINATING COMMITTEE, THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION, 1951–521
28 3 p. 239-242
artikel
13 Rice in Asiatic Diets 1 Williams Sc.D., Robert R.

28 3 p. 209-212
artikel
14 Weight Reduction on Low-Fat and Low-Carbohydrate Diets. II. Utilization of Nitrogen and Calcium 1 Brewer Ph.D., W.D.

28 3 p. 213-217
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland