Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
27 7 p. 588-589
artikel
2 Contents
27 7 p. 557
artikel
3 Current Literature
27 7 p. 590-597
artikel
4 Detecting and Eliminating Hidden Costs in the Food Department1 GLEISER, FERN W.

27 7 p. 575-577
artikel
5 Dietary Study Methods: I. Uses and Abuses of Dietary Study Methods HUNSCHER Ph.D., HELEN A.

27 7 p. 558-563
artikel
6 Effect of Altering Milk Solids Content on the Acceptability of Certain Foods Hussemann Ph.D., Dorothy L.

27 7 p. 583-587
artikel
7 Maturity—The Key to Managerial Efficiency1 GOTTSCHALK, JEROME A.

27 7 p. 568-570
artikel
8 News Notes
27 7 p. 598-622
artikel
9 Procedures in Purchasing Canned Foods1 PROFFITT, ROBERT C.

27 7 p. 571-574
artikel
10 Store vs. Delivered Milk as a Source of Reduced Ascorbic Acid1 HOLMES Ph.D., ARTHUR D.

27 7 p. 578-580
artikel
11 Vitamin B12 in Reproduction and Lactation1 SURE Ph.D., BARNETT

27 7 p. 564-567
artikel
12 Youth, Beauty, and Yogurt Huddleson, Mary P.

27 7 p. 581-582
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland