Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
27 5 p. 408-411
artikel
2 Contents
27 5 p. 368
artikel
3 Current Literature
27 5 p. 412-419
artikel
4 Effect of Reheating on Palatability, Nutritive Value, and Bacterial Count of Frozen Cooked Foods: I. Vegetables1 CAUSEY, KATHRYN

27 5 p. 390-395
artikel
5 Employment Problems of Older Workers CLAGUE Ph.D., EWAN

27 5 p. 373-376
artikel
6 Fifty Years Ago Neige Todhunter Ph.D, E.

27 5 p. 405-407
artikel
7 Food—An International Concern1 STIEBELING Ph.D., HAZEL K.

27 5 p. 369-372
artikel
8 Food Composition Table for Short Method of Dietary Analysis (2nd Revision)1 LEICHSENRING Ph.D., JANE M.

27 5 p. 386-389
artikel
9 Method for Integrating Essential Amino Acid Content in the Nutritional Evaluation of Protein1 OSER Ph.D., BERNARD L.

27 5 p. 396-402
artikel
10 News Notes
27 5 p. 420-450
artikel
11 Progress in Nutritional Research1 KING Ph.D., CHARLES GLEN

27 5 p. 380-385
artikel
12 Psychologic Factors in Working Relationships1 RIDENOUR Ph.D., NINA

27 5 p. 377-379
artikel
13 Will You Walk a Little Faster? Said a Whiting to a Snail Northrop, Mary W.

27 5 p. 403-404
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland