Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Revviews
27 3 p. 232-233
artikel
2 Chemical Additives in Foods1 LONGENECKER Ph.D., HERBERT E.

27 3 p. 185-189
artikel
3 Contents
27 3 p. 184
artikel
4 Current Literature
27 3 p. 234-239
artikel
5 Effects of Breakfasts of Different Size and Content on Physiologic Response of Men1 TUTTLE, W.W.

27 3 p. 190-196
artikel
6 Fat Emulsions for Oral Nutrition: III. Use of Orally Administered Fat Emulsions as Calorie Supplements in Man1 SHOSHKES M.D., MILTON

27 3 p. 197-208
artikel
7 News Notes
27 3 p. 240-270
artikel
8 Nutritional Status Survey, Groton Township, New York: VI. Chemical Findings1 WILLIAMS, HAROLD H.

27 3 p. 215-221
artikel
9 Nutritive Value of Some Primitive Mexican Foods1 H., GUILLERMO MASSIEU

27 3 p. 212-214
artikel
10 Plan Of an Open Square Cafeteria Counter DRAKE, EVELYN S.

27 3 p. 228-231
artikel
11 Report of the Nominating Committee, The American Dietetic Association, 1950-51
27 3 p. 222-224
artikel
12 Research in Cholesterol Metabolism Related to Cardiovascular Disease1 MANN Sc.D., M.D., GEORGE Y.

27 3 p. 209-211
artikel
13 Unit vs. Standard McBride, Menus-Martha F.

27 3 p. 225-228
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland