Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
27 1 p. 46-47
artikel
2 Contents
27 1 p. 3
artikel
3 Current Literature
27 1 p. 48-53
artikel
4 Dielectric vs. Stewpan Cookery1: Comparison of Palatability and Vitamin Retention in Frozen Peas STEVENS, HELEN BAKER

27 1 p. 32-35
artikel
5 Dietary Consultation—A Service for Small Institutions VI. Planning Layout and Equipment ROBINSON, WILMA D.

27 1 p. 16-23
artikel
6 Forecast-Fare Outlook for Better Hospital Service1 McGIBONY M.D., J.R.

27 1 p. 13-15
artikel
7 Learning Community Needs for Nutrition Services Hamlin, Jeanette Peterson

27 1 p. 41-45
artikel
8 Limitations in the Use of Dietary Standards: Differences in American, British, and Canadian Standards PETT Ph.D., M.D., LIONEL BRADLEY

27 1 p. 28-31
artikel
9 News Notes
27 1 p. 54-74
artikel
10 Nutritional Findings in Chinese School Children1: Plasma Ascorbic Acid, Hemoglobin, and Total Serum Protein KUNG, LAN-CHEN

27 1 p. 36-38
artikel
11 Our Professional Mirrors Coover Ph.D, Lillian Storms

27 1 p. 39-40
artikel
12 What Are Cleaning Materials? How Do They Work? MILLER, SAMUEL J.

27 1 p. 24-27
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland