Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
26 8 p. 608-609
artikel
2 Calculation of Diabetic Diets. Report of the Committee on Diabetic Diet Calculations, American Dietetic Association. 1 Prepared Cooperatively with the Committee on Education, American Diabetes Association, and the Diabetes Branch, U.S. Public Health Service Caso, Elizabeth K.

26 8 p. 575-583
artikel
3 CONTENTS
26 8 p. 566
artikel
4 Current Literature
26 8 p. 610-615
artikel
5 Effect of Adding Soy Flour upon the Protein Value of Baked Products 1 Reynolds, May S.

26 8 p. 584-589
artikel
6 Effect of Cocoa on Protein Utilization 1 Reynolds, May S.

26 8 p. 590-591
artikel
7 IS DYNAMIC KNOWLEDGE OF NUTRITION ESSENTIAL FOR EVERY DIETITIAN? 1 Miller, Gertrude E.

26 8 p. 600-607
artikel
8 News Notes
26 8 p. 616-638
artikel
9 Observations on Protein Improvements of Low-Extraction Wheat Flour. Supplementation with Soya or Cereal Germ in an Italian Nutrition Program 1 Balliette, Ruth Flumerfelt

26 8 p. 592-595
artikel
10 THE CHART OF SPEAKERS COMES TO LIFE. Advance Convention Program Notes
26 8 p. 599
artikel
11 Trends in Family Food Consumption 1 Stiebeling Ph.D., Hazel K.

26 8 p. 596-598
artikel
12 Utilization of Carotene and Vitamin A by Hyperthyroid and Pregnant Rats 1 Morgan, Agnes Fay

26 8 p. 569-574
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland