Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
25 2 p. 156-159
artikel
2 CONTENTS
25 2 p. 105
artikel
3 Current Literature
25 2 p. 160-173
artikel
4 Developing Leadership in the Dietary Department 1 Coffman, Ray H.

25 2 p. 126-129
artikel
5 Diabetes Today: A Challenge 1 Marble M.D., Alexander

25 2 p. 116-118
artikel
6 Endemic Goiter—A Food Deficiency Disease 1 Kimball M.D., O.P.

25 2 p. 112-115
artikel
7 Influence of Various Levels of Thiamine Intake on Physiologic Response 1 . IV. Vision and Hearing Tuttle, W.W.

25 2 p. 123-125
artikel
8 New Advances in the Science of Nutrition 1 King Ph.D., Charles Glen

25 2 p. 109-111
artikel
9 News Notes
25 2 p. 174-194
artikel
10 Terminal Heating of Infant Formula. III. Retention of Heat-Labile Nutrients 1 Hodson, A.Z.

25 2 p. 119-122
artikel
11 Thiamine and Riboflavin Retention in Bacon 1 Noble, Isabel

25 2 p. 130-133
artikel
12 TRAINING… ARE PLANNED PROGRAMS PRACTICAL? 1 Miller, Eleanore J.

25 2 p. 137-142
artikel
13 TRIMMING LOSSES IN LARGE-SCALE PREPARATION OF FRESH VEGETABLES 1 Gordon, Lois E.

25 2 p. 142-155
artikel
14 WHERE ARE WE GOING?
25 2 p. 134-136
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland