Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ACHIEVING QUALITY FOOD PRODUCTION IN TODAY'S KITCHEN 1 Mitchell, Margaret L.

25 12 p. 1032-1039
artikel
2 A.D.A. LOANS FOR GRADUATE STUDY
25 12 p. 1031
artikel
3 Antacid Efficacy in Vitro of Some Foods Commonly Used in Peptic Ulcer Diets 1 Hall, Clara M.

25 12 p. 1022-1023
artikel
4 AUTHOR INDEX
25 12 p. 1065-1078
artikel
5 Book Reviews
25 12 p. 1040-1041
artikel
6 Comparison of Meat and Legumes in a Controlled Feeding Program. VI. Seven-Month Study of Twenty-four Children 1 Mack Ph.D., Pauline Beery

25 12 p. 1017-1021
artikel
7 CONTENTS
25 12 p. 1000
artikel
8 Contributors to Man's Health and Nutrition—Four Centennials Todhunter Ph.D., E. Neige

25 12 p. 1010-1011
artikel
9 Current Literature
25 12 p. 1042-1047
artikel
10 FAIRFAX PROUDFIT RECEIVES 1949 MARJORIE HULSIZER COPHER MEMORIAL AWARD
25 12 p. 1028-1029
artikel
11 INDEX TO VOLUME 25
25 12 p. 1057-1064
artikel
12 JOURNALS ABSTRACTED IN THE CURRENT LITERATURE SECTION OF THE JOURNAL
25 12 p. 1064
artikel
13 News Notes
25 12 p. 1048-1056
artikel
14 Nitrogen, Calcium, Phosphorus, and Basal Energy Metabolism of Obese College Women During Weight Reduction 1 Leverton, Ruth M.

25 12 p. 1012-1016
artikel
15 PRESENTATION OF FIRST MARY SWARTZ ROSE FELLOWSHIP TO PEARL JACKSON
25 12 p. 1029-1031
artikel
16 Report of the Executive Board: 1948-49 1 Walsh, Helen E.

25 12 p. 1005-1009
artikel
17 Thiamine and Riboflavin Retention in Beef During Roasting, Canning, and Corning 1 Mayfield, Helen L.

25 12 p. 1024-1027
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland