Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
25 1 p. 68-69
artikel
2 CONTENTS
25 1 p. 10
artikel
3 Current Literature
25 1 p. 70-79
artikel
4 Effect of Electronic Cooking on Nutritive Value of Foods 1 Thomas, Miriam Higgins

25 1 p. 39-45
artikel
5 Effect of Food Supplements on Growth, Reproduction, and Lactation 1 Junqueira, Plinio R.

25 1 p. 46-49
artikel
6 INCREASING THE “INVISIBLE MILK” IN THE DAILY FOOD INTAKE Balsley, Marie Bernds

25 1 p. 58-67
artikel
7 Influence of Various Levels of Thiamine Intake on Physiologic Response 1 . III. Reaction Time Tuttle, W.W.

25 1 p. 21-27
artikel
8 News Notes
25 1 p. 80-98
artikel
9 NUTRITION FOUNDATION, MAKES GRANT TO A.D.A. FOR MARY SWARTZ ROSE FELLOWSHIP
25 1 p. 53
artikel
10 Recent Revisions in the Recommended Dietary Allowances 1 Jeans M.D., P.C.

25 1 p. 13-17
artikel
11 The Composition of Chinese Foods 1 Harris, Robert S.

25 1 p. 28-38
artikel
12 THE MASTER MIX IN QUANTITY Kirkpatrick, Edith

25 1 p. 54-58
artikel
13 Thiamine and Riboflavin Retention in Pork Sausage 1 Noble, Isabel

25 1 p. 50-52
artikel
14 Translating Dietary Allowances into Foods and Diets 1 Maynard Ph.D., D.Sc., L.A.

25 1 p. 18-20
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland