Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 ADVANCE CONVENTION PROGRAM NOTES
24 8 p. 679-680
artikel
2 Ascorbic Acid and Thiamine in Fresh and Frozen Lima Beans and Soybeans1 McGREGOR, MARGARET A

24 8 p. 670-672
artikel
3 Book Reviews
24 8 p. 696-697
artikel
4 CLINIC TRIPS PLANNED FOR BOSTON MEETING
24 8 p. 679-680
artikel
5 Contents of Volume 24
24 8 p. 651
artikel
6 Current Literature
24 8 p. 700-705
artikel
7 Eight Centuries of Anglo-Saxon Pies MORRIS R.N., ENA M.

24 8 p. 661-665
artikel
8 Green Chili Peppers as a Source of Ascorbic Acid in the Mexican Diet11 WHITE, BEATRICE HADDAN

24 8 p. 666-669
artikel
9 II. Nutritional Studies1 CEDERQUIST, DENA C

24 8 p. 676-678
artikel
10 INDUSTRIAL FEEDING PROGRAM OF WESTERN UNION TELEGRAPH COMPANY124/ COGHLAN, BESS SPEAS

24 8 p. 684-687
artikel
11 I. Palatability and Acc~ptability1 PAUL, PAULINE

24 8 p. 673-675
artikel
12 News Notes
24 8 p. 712-717
artikel
13 RELATION OF METHOD TO THE TIME REQUIRED FOR PREPARING VEGETABLES124/ WELCH, FRANCES

24 8 p. 690-692
artikel
14 REPORT ON REORGANIZATION AND CONSTITUTION
24 8 p. 670-671
artikel
15 The Child's Idea of What and How to Eat1 FRANCES ILG, M.D., L.

24 8 p. 658-660
artikel
16 THE INDUSTRIAL DIETITIAN-AMBASSADOR OF GOODWILL1 PETERSON, ISABELLE N

24 8 p. 682-683
artikel
17 Tryptophan and Niacin Relations and Their Implications to Human Nutrition1 ELVEHJEM, C.A.

24 8 p. 653-657
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland