Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amino Acid Content of Foods1 SCHWEIGERT, B.S.

24 11 p. 939-944
artikel
2 Ascorbic Acid Content of Foods as Served1 FINCKE, MARGARET L.

24 11 p. 957-962
artikel
3 Book Reviews
24 11 p. 986-987
artikel
4 Changing Concepts of Protein Utilization in Nutrition1 CANNON M.D., PAUL R.

24 11 p. 937-938
artikel
5 CLEVELAND DIETITIANS WORK WITH HOSPITAL COUNCIL PERRY, ELIZABETH

24 11 p. 976
artikel
6 Contents of Volume 24
24 11 p. 936
artikel
7 Current Literature
24 11 p. 990-997
artikel
8 HELEN E. WALSH, PRESIDENT OF THE AMERICAN DIETETIC ASSOCIATION
24 11 p. 971-972
artikel
9 Influence of Various Levels of Thiamine Intake on Physiologic Response:I. Low-Thiamine Diets1 DAUM, KATE

24 11 p. 945-952
artikel
10 News Notes
24 11 p. 1006
artikel
11 Physiologic Energy Values of Wheat1 MERRILL, ANNABEL L.

24 11 p. 953-956
artikel
12 THE DIETITIAN AND HER COMMUNITY BEEUWKES, ADELIA M.

24 11 p. 974-975
artikel
13 THE EARLY DAYS1 NETTLETON, BERTHA E.

24 11 p. 978-984
artikel
14 The Effect of Cooking on Some Nutrients in Soy Grits CALLISON, ELIZABETH CROFTS

24 11 p. 966-970
artikel
15 The Fundamentals of Job Evaluation SAUM, GEORGE N.

24 11 p. 963-965
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland