Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Administrative Adviser Resigns
24 10 p. 871
artikel
2 An Explanation
24 10 p. 870
artikel
3 Book Reviews
24 10 p. 886-887
artikel
4 Contents of Volume 24
24 10 p. 836
artikel
5 Corn Starch as an Allergen: Sources of Contact in Food Containers1 RANDOLPH, THERON G.

24 10 p. 841-846
artikel
6 Current Literature
24 10 p. 890-896
artikel
7 Determination of Accurate Unit Food Costs1 PRESTON, ANNA L.

24 10 p. 854-857
artikel
8 DIETITIANS—COMMUNITY LEADERS FOR BETTER HEALTH1 STACEY, HELEN

24 10 p. 878-881
artikel
9 Effect of Canning on the Ascorbic Acid and Thiamine in Vegetables1 BEDFORD, C.L.

24 10 p. 866-869
artikel
10 Food Cost Control1 MCKINLEY, MARJORIE M.

24 10 p. 847-853
artikel
11 Laura Comstock
24 10 p. 871
artikel
12 Neuropsychiatric Food Service Today1 MILLER, GERTRUDE E.

24 10 p. 874-876
artikel
13 News Notes
24 10 p. 904-905
artikel
14 Refinements in Food Service Equipment1 OWEN, WEBBER

24 10 p. 858-862
artikel
15 SCHOOL LUNCHES IN PALESTINE FLOORE, FRANCES BERKELEY

24 10 p. 872-873
artikel
16 The Dietitian as a Teacher of Adults HOULE, CYRIL O.

24 10 p. 837-840
artikel
17 Total,Dehydro, and Reduced Ascorbic Acid in Cantaloupes1 CHEN, SHIH DZUNG

24 10 p. 863-865
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland