Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Matter of Good Taste1 JEFFS, KATHLEEN L.

23 9 p. 777-779
artikel
2 American Schools of Cookery1 SHIRCLIFFE, ARNOLD

23 9 p. 776-777
artikel
3 Book Reviews
23 9 p. 782-785
artikel
4 Contents
23 9 p. 747
artikel
5 Current Literature
23 9 p. 790-804
artikel
6 Dietary Experience of Student Nurses1 FAVREAU, CLAIRE H.

23 9 p. 758-760
artikel
7 Employer-Employee Relations1 POWERS, GENE R.

23 9 p. 756-757
artikel
8 Fabricated Food Service Equipment1 BLICKMAN, s.

23 9 p. 752-755
artikel
9 Foods and Food Habits in the Hawaiian Islands1 MILLER, CAREY D.

23 9 p. 766-768
artikel
10 News Notes
23 9 p. 806-814
artikel
11 Philadelphia Offers Rich Background for October Meeting
23 9 p. 773-774
artikel
12 Retention of the B Vitamins in Beef and Lamb After Stewing IV. Niacin1 COYER, SYLVIA

23 9 p. 769-772
artikel
13 Sanitation in the Food Department1 ADAMS, H.S.

23 9 p. 779-781
artikel
14 Some Historical Notes on the Development of Diet Therapy1 GILSON, HELEN EVANGELINE

23 9 p. 761-765
artikel
15 Standard Food Analysis in Relation to Diabetes
23 9 p. 774-775
artikel
16 Tentative Convention Program
23 9 p. 786-788
artikel
17 The Business Approach to the Dietary Department1 TERRELL, MARGARET E.

23 9 p. 749-751
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland