Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Book Reviews
23 8 p. 707-708
artikel
2 Community Nutrition and the American Food Supply1 HALNAN, CHESTER A.

23 8 p. 665-668
artikel
3 Comparison of Meat and Legumes in a Controlled Feeding Program1 MACK, PAULINE BEERY

23 8 p. 677-685
artikel
4 Contents
23 8 p. 3
artikel
5 Current Literature
23 8 p. 709-730
artikel
6 Food and the Health of Nations: An Historical Approach1 BEEUWKES, ADELIA M.

23 8 p. 674-676
artikel
7 Influence of Free, Mid-Morning Nourishment on Milk Consumption of Hospital Employees1 BRYAN, MARLAN

23 8 p. 701-702
artikel
8 News Notes
23 8 p. 730-742
artikel
9 Philadelphia Offers Rich Background for October Meeting
23 8 p. 698
artikel
10 Public Relations for A.D.A.
23 8 p. 700
artikel
11 Retention of the B Vitamins in Beef and Lamb After Stewing1 COVER, SYLVIA

23 8 p. 693-697
artikel
12 The Bland Diet in Ulcer Therapy JOHNSON, DORIS

23 8 p. 686-689
artikel
13 The Extent of Seasonal Variations in Food Intake of Primiparae CHAFFEE, CHARLOTTE G.

23 8 p. 702-704
artikel
14 Thiamine Retention in the Baking of Muffins and Biscuits1 ARNY, EDITH BOARDMAN

23 8 p. 690-692
artikel
15 Trend in Food Prices, 1939—47 HARTMAN, AUDREY M.

23 8 p. 704-706
artikel
16 Vitamin A Deficiencies in the Netherlands East Indies1 van VEEN DR., A.G.

23 8 p. 669-673
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland