Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A.D.A. Foreign Scholarship Committee
23 7 p. 617-618
artikel
2 A New Profession Is Born1 HUDDLESON, MARY PASCOE

23 7 p. 573-578
artikel
3 Book Reviews
23 7 p. 626-627
artikel
4 Challenges for Institutional Planning1 WEBBER, OWEN

23 7 p. 604-608
artikel
5 Comparison of Meat and Legumes in a Controlled Feeding Program II. Medical, Dental, and Laboratory Observations1 MACK, PAULINE BEERY

23 7 p. 588-599
artikel
6 Contents
23 7 p. 3
artikel
7 Current Literature
23 7 p. 628-642
artikel
8 Factors Influencing Food Acceptance1 EPPRIGHT Ph.D., ERCEL S.

23 7 p. 579-587
artikel
9 Food Service in a Private Club1 CORBITT, HELEN L.

23 7 p. 623-624
artikel
10 News Notes
23 7 p. 644-660
artikel
11 Personality Factors in Public Relations
23 7 p. 617
artikel
12 Report of the Nominating Committee, American Dietetic Association, 1946–471
23 7 p. 618-619
artikel
13 Retention of the B Vitamins in Beef and Lamb After Stewing1 COVER, SYLVIA

23 7 p. 613-616
artikel
14 The Effect of Cooking on the Thiamine, Riboflavin, and Niacin Content of Sweetbreads1 GRISWOLD, MAGNUSRUTH M.

23 7 p. 600-603
artikel
15 The Function of a Nutritionist in a Nutrition Study MERROW, SUSAN B.

23 7 p. 620-623
artikel
16 The Potato Situation SWVANN HARDING, T.

23 7 p. 624-625
artikel
17 Training in 1947 MITCHELL, MARGARET L.

23 7 p. 609-612
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland