Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in Public Health Nutrition1 LEAMY, CATHERINE M.

23 10 p. 878-884
artikel
2 Ascorbic Acid, Carotene, and Vitamin A Content of Residence Hall Food1 SCOULAR, FLORENCE I.

23 10 p. 862-864
artikel
3 Book Reviews
23 10 p. 892-894
artikel
4 Contents
23 10 p. 839
artikel
5 Current Literature
23 10 p. 896-904
artikel
6 Educational Opportunities for the Dietitian1 PORTER, THELMA

23 10 p. 876-878
artikel
7 Evaluation of Milk in School Lunch Programs1 SEBRELL, W.H.

23 10 p. 854-855
artikel
8 Food Habits of Women During Pregnancy1 MOORE, MARGARET C.

23 10 p. 847-853
artikel
9 Methods of Employee Education in Sanitation1 DRAYER D.V.M., JOSEPH H.

23 10 p. 884-892
artikel
10 News Notes
23 10 p. 906-914
artikel
11 Nutrition and Dietetics in Medical Practice
23 10 p. 875
artikel
12 Nutrition and Dietetics in the Medical Curriculum
23 10 p. 874-875
artikel
13 Psychic Income for Employees1 ESRAY-CHASE, HELEN

23 10 p. 870-873
artikel
14 Retention of the B Vitamins in Beef and Lamb After Stewing V. Riboflavin1 COVER, SYLVIA

23 10 p. 865-869
artikel
15 Some Criteria for Evaluating School Lunch Programs1 DREISBACH, MARGARET B.

23 10 p. 856-861
artikel
16 The Evaluation of Protein Hydrolysates1 WISSLER, ROBERT W.

23 10 p. 841-846
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland